25.02.2020 02:05

Spider Cephe Sistemi

alt

Spider Cephe Sistemi

Spider cephe Sistemlerinin diğer cephe sistemlerinden farkı, alt taşıyıcı sistemin alüminyum profillerle değil, onların Yerine cam ya da paslanmaz elemanlardan oluşmasıdır.

Spider cephe ayrıntılı bir yapıya ve mimari dizayna sahip estetik görünüş kazandıran giydirme cephe sistemidir. Spider cephelerin uygulama amacı gün ışığından en iyi sekilde yararlanmak, ziyaretlerde iç mekanı açığa çıkarmaktır. Spider cephe sisteminin yapısı paslanmaz rotiller aracılığıyla dört kenarından delinerek tutturulmuş olan ısı camlı ya da lamine tek ya da ısı camlar taşıyıcı çelik konstrüksiyona mekanik Olarak bağlanmaktadır.

Spider Cephe Avantajları

Spider cephe sistemi; bu sistemin en büyük özelliği cephe kaplama malzemesi olarak yalnızca şeffaf camın kullanılmasından dolayı iç ve dış ortam arasındaki görülebilirlik oranının maksimum düzeye çıkarılmış olmasıdır.

Şık görünüme sahip olan cam cephe kaplama sistemi diğer bir adı Spider cephe kaplama sistemi ya da vantuzlu cam cephe kaplamadır. Bazı bölgelerde de transparan cephe olarak da geçer.

Spider cephe sistemi; saydamlığın önemli olduğu projelerde, farklı tasarlanmış taşıyıcı sistemler kullanılarak etkileyici mimari dizaynların yaratılmasında kullanılan spider cephe sistemleri bir çerçevesiz cam cephe yöntemidir.

Spider Cephe Sistemi Fiyatları

Cam, paslanmaz çelik ya da epoksi boyalı demir taşıyıcı konstrüksiyon üzerine paslanmaz 4’lü, 3’lü, 2’li, 1’li çelik bağlantı elemanları, paslanmaz rotiller ile monte edilmektedir. Tutamaklar camin Üzerine gelen gerilimi alıp çelik konstrüksiyona ileterek hareket edebilen başlıklı olarak minimal bir yapıdır. Spider cam cephe türünde uygulanan cam rengi şeffaftır. Bu sayede hem içten hem de dıştan bakıldığında cepheye estetik ve zengin bir görünüş sağlar. Uygulama alanları çoğunlukla alışveriş merkezleri, hastaneler, kamu binaları, plazalar ve eğlence merkezleridir. Bu sayede müşterinin rahatça iç mekanı görmesi de sağlanır. Modern cephelerde vazgeçilmez bir sistemdir.

Spider cephelerde taşıyıcılı sistemde, taşıyıcılar temperlenmiş, dayanıklılığı yüksek cam elemanlarından oluşmaktadır. Düşeyde birbirlerine, yatayda ana strüktürle özel paslanmaz aparatlarla bağlanan bu camlar, camların kalınlıklarına Göre değişiklik tasarımlarla şekillenebilir.

Camın büyüklüğüne gore, statik hesap Sonucu belirlenen kalınlıkta lamine, rodajlı, temperli cam kullanılıyor. Gerow camlar arasında kalan fuga boşlukları toz tutmayan silikon ile yöntemine uygun olarak dolduruluyor. Transparan cephe, mimari yapıya dizayn, estetik görünüş kazandıran bir giydirme cephe sistemidir. Bu sistemin en büyük özelliği cephe kaplama malzemesi olarak yalnızca şeffaf camın kullanılmasından ötürü iç ve dış ortam arasındaki ısı oranının maksimum düzeye çıkarılmış olmasıdır.

Transparan Giydirme Cephe Sistemi

Spider cephelerde camlar temperli tek cam ve ya ilamin çift cam olarak uygulanan camlar dört köşesinden delinerek rotlar aracılığı ile taşıyıcı camlara bağlanır. Kullanılan taşıyıcı rotlar paslanmaz elemanlardan oluşur. Uygulanan bu transparan cam cephe sistemi binanıza güzel bir görünüm kazandırır.

Cam kolonlu transparan cephelerde, arka taşıyıcı sistem olarak düşeyde kalın temperli, cam plakalar kullanılır. Bu cam plakalar düşeyde birbirine paslanmaz çelik lamalarla birleştirilerek 12 m yüksekliğe Kadar güvenle uygulanabilir. Yataylarda herhangi bir taşıyıcıya ihtiyaç duyulmadan, cam dikmelerin sehimleri ana strüktürdeki camlarla alınmaktadır. Dört Tarafından delinen cephe CAMLARI paslanmaz rotiller sayesinde mekanik Olarak arka cam taşıyıcılara bağlanmaktadır.

Transparan Giydirme Cephe Sistemi

Bu spider cephe sisteminde camlar lamine tek cam ya da lamine çift cam olarak kullanabilmek mümkündür.

Mimari tercihe göre, taşıyıcı konstrüksiyon düşey ya da yatay şekilde oluşturulabilmektedir. Paslanmaz örümcek tutucular projenin özelliğine göre farklı biçimlerde tasarımlanabilir.

Detaylı bilgi almak için lütfen İletişim linkine tıklayarak bize ulaşabilir. Dilerseniz telefon ile size detaylı bilgi verebiliriz.

DİĞER Haberler
DevamıTıklayınDevamı

Spider Cephe Sistemi

Spider Cephe Sistemi

Spider cephe Sistemlerinin diğer cephe sistemlerinden farkı, alt taşıyıcı sistemin alüminyum profillerle değil, ...

DevamıTıklayınDevamı

Spider Cephe Fiyatları

Spider Cephe Sistemlerini diğer cephe sistemlerinden ayıran temel özellik, bu sistemde taşıyıcı olarak alüminyum yerine farklı bir konstr ...