25.02.2020 02:03

Spider Cephe Fiyatları

alt

Spider Cephe Sistemlerini diğer cephe sistemlerinden ayıran temel özellik, bu sistemde taşıyıcı olarak alüminyum yerine farklı bir konstrüksiyon elemanı kullanılması ve daha şeffaf cepheler elde edilmesidir.

Mimari dizayna göre ana taşıyıcı sistem olarak; paslanmaz, boyalı çelik taşıyıcılar, paslanmaz gergiler, ya da özel taşıyıcı cam bloklar kullanabilmek mümkündür. Sistemde tercihe göre tek cam veya ısıcam uygulaması yapılabilir.

– Paslanmaz 304 – 316 kalite gövde
– Farklı renkte ürün seçenekleri (st-37 çelik)
– Farklı gövde kalınlıkları
– Şık dizayn

Özel paslanmaz rotiller vasıtasıyla dört kenarından delinerek tutturulmuş olan ısıcam ya da lamine tek ya da ısı camlar taşıyıcı çelik konstrüksiyona mekanik olarak bağlanmaktadır. Bu sistemde ana taşıyıcılar mimari arzular doğrultusunda normal çelik ya da paslanmaz çelik biçiminde çeşitli alternatiflerle de yapılabilmektedir. Cam derzlerinde su sızdırmazlığı için EPDM fitil ve ultraviyoleye dayanıklı silikonlar kullanılır.

Mimari tercihe göre, taşıyıçı konstrüksiyon düşey ya da yatay biçimde oluşturulabilmektedir. Paslanmaz spider tutucular projenin özelliğine göre farklı biçimlerde tasarlanabilir.

Spider Cephe Sistemi Nedir?

Spider Cephe Sistemleri, mimarilerde estetik olarak ortaya koyduğu şık ve sade görünüm ile  farklılık yaratan şeffaf bir sistemdir. Bu sistem, Spider Tutucular olarak tanımlanan çelik bağlantılarla önceden fabrikasyon ortamda projeye göre istenilen yerden delinerek üretilen camların birbirlerine monte edilmesi ile oluşmaktadır. Spider tutucular paslanmaz olarak üretilmektedir. Bu sistemde camlar genellikle lamine cam sistemi olmakla beraber istenildiğinde ısı camlı sistem de yapılabilmektedir. Tüm sistemin düşey taşıyıcıları ise paslanmaz çelikten, epoksi boyalı çelik ya da  camdan imal edilen taşıyıcı cam kolonlar olabilmektedir.

Spider Cephe Sistemleri, mimarilerde estetik olarak ortaya koyduğu şık ve sade görünüm ile farklılık yaratan şeffaf bir sistemdir. Bu sistem, Spider Tutucular olarak tanımlanan çelik bağlantılarla daha önceden fabrikasyon ortamda projeye göre istenilen yerden delinerek üretilen camların birbirlerine monte edilmesi ile oluşmaktadır. Spider tutucular paslanmaz olarak üretilmektedir. Bu sistemde camlar genelde lamine cam sistemi olmakla birlikte istenildiğinde ısı camlı sistem de yapılabilmektedir. Tüm sistemin düşey taşıyıcıları ise paslanmaz çelikten, epoksi boyalı çelik veya camdan imal edilen taşıyıcı cam kolonlar olabilmektedir.

Referanslarımız için : Referanslarımız sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Detaylı bilgi alabilmek için lütfen İletişim sayfamıızı ziyaret ediniz.

DİĞER Haberler
DevamıTıklayınDevamı

Spider Cephe Sistemi

Spider Cephe Sistemi

Spider cephe Sistemlerinin diğer cephe sistemlerinden farkı, alt taşıyıcı sistemin alüminyum profillerle değil, ...

DevamıTıklayınDevamı

Spider Cephe Fiyatları

Spider Cephe Sistemlerini diğer cephe sistemlerinden ayıran temel özellik, bu sistemde taşıyıcı olarak alüminyum yerine farklı bir konstr ...