25.02.2020 02:05

Spider Facade System

alt

Spider Facade System

Отличие фасадных систем Spider от других фасадных систем заключается в том, что нижняя несущая система выполнена не из алюминиевых профилей, а из стекла или нержавеющих элементов.

Фасад Spider - это система навесных стен, которая создает эстетичный вид с детальной структурой и архитектурным дизайном. Целью применения фасадов Spider является наилучшее использование дневного света и раскрытие интерьера при посещении. Структура фасадной системы Spider соединена со стальной конструкцией с помощью стержней из нержавеющей стали, которые со всех четырех сторон прокалываются с помощью нагреваемого стекла или ламинированных одинарных или нагревательных стекол.

Преимущества Spider Facade

Спереди передняя система; Наиболее важной особенностью этой системы является то, что соотношение видимости между внутренней и внешней частью максимально увеличено благодаря использованию в качестве материала оболочки только прозрачного стекла.

Система облицовки стеклянных фасадов, которая имеет стильный внешний вид, является еще одним названием, называемой системой облицовки фасадов Spider или стеклянной облицовкой фасадов с помощью присосок. В некоторых регионах его также называют прозрачным фасадом.

Спереди передняя система; В проектах, где важна прозрачность, фасадные системы «паук», используемые при создании впечатляющих архитектурных проектов с использованием различных систем несущих, представляют собой метод безрамного стеклянного фасада.

Spider Facade System Цены

Cam, paslanmaz çelik ya da epoksi boyalı demir taşıyıcı konstrüksiyon üzerine paslanmaz 4’lü, 3’lü, 2’li, 1’li çelik bağlantı elemanları, paslanmaz rotiller ile monte edilmektedir. Tutamaklar camin Üzerine gelen gerilimi alıp çelik konstrüksiyona ileterek hareket edebilen başlıklı olarak minimal bir yapıdır. Spider cam cephe türünde uygulanan cam rengi şeffaftır. Bu sayede hem içten hem de dıştan bakıldığında cepheye estetik ve zengin bir görünüş sağlar. Uygulama alanları çoğunlukla alışveriş merkezleri, hastaneler, kamu binaları, plazalar ve eğlence merkezleridir. Bu sayede müşterinin rahatça iç mekanı görmesi de sağlanır. Modern cephelerde vazgeçilmez bir sistemdir.

Spider cephelerde taşıyıcılı sistemde, taşıyıcılar temperlenmiş, dayanıklılığı yüksek cam elemanlarından oluşmaktadır. Düşeyde birbirlerine, yatayda ana strüktürle özel paslanmaz aparatlarla bağlanan bu camlar, camların kalınlıklarına Göre değişiklik tasarımlarla şekillenebilir.

Camın büyüklüğüne gore, statik hesap Sonucu belirlenen kalınlıkta lamine, rodajlı, temperli cam kullanılıyor. Gerow camlar arasında kalan fuga boşlukları toz tutmayan silikon ile yöntemine uygun olarak dolduruluyor. Transparan cephe, mimari yapıya dizayn, estetik görünüş kazandıran bir giydirme cephe sistemidir. Bu sistemin en büyük özelliği cephe kaplama malzemesi olarak yalnızca şeffaf camın kullanılmasından ötürü iç ve dış ortam arasındaki ısı oranının maksimum düzeye çıkarılmış olmasıdır.

Transparan Giydirme Cephe Sistemi

Spider cephelerde camlar temperli tek cam ve ya ilamin çift cam olarak uygulanan camlar dört köşesinden delinerek rotlar aracılığı ile taşıyıcı camlara bağlanır. Kullanılan taşıyıcı rotlar paslanmaz elemanlardan oluşur. Uygulanan bu transparan cam cephe sistemi binanıza güzel bir görünüm kazandırır.

Cam kolonlu transparan cephelerde, arka taşıyıcı sistem olarak düşeyde kalın temperli, cam plakalar kullanılır. Bu cam plakalar düşeyde birbirine paslanmaz çelik lamalarla birleştirilerek 12 m yüksekliğe Kadar güvenle uygulanabilir. Yataylarda herhangi bir taşıyıcıya ihtiyaç duyulmadan, cam dikmelerin sehimleri ana strüktürdeki camlarla alınmaktadır. Dört Tarafından delinen cephe CAMLARI paslanmaz rotiller sayesinde mekanik Olarak arka cam taşıyıcılara bağlanmaktadır.

Transparan Giydirme Cephe Sistemi

В этой фасадной системе «паук» можно использовать стекла в виде многослойного одинарного стекла или двойного многослойного стекла.

В соответствии с архитектурными предпочтениями несущая конструкция может быть сформирована вертикально или горизонтально. Нержавеющие держатели пауков могут быть сконструированы по-разному в зависимости от особенностей проекта.

Для получения подробной информации, пожалуйста, свяжитесь  с  нами, нажав на ссылку Контакты . При желании мы можем предоставить вам подробную информацию по телефону.

связанные с новости