25.02.2020 02:05

نظام واجهة العنكبوت

alt

نظام واجهة العنكبوت

الفرق في أنظمة واجهات العنكبوت عن أنظمة واجهات أخرى هو أن نظام الناقل السفلي ليس مصنوعًا من صفائح الألمنيوم ولكن بدلاً من الزجاج أو العناصر غير القابل للصدأ.

واجهة العنكبوت هي نظام جدار ستارة يعطي مظهرًا جماليًا بهيكل تفصيلي وتصميم معماري. الغرض من تطبيق واجهات العنكبوت هو الاستفادة القصوى من ضوء النهار والكشف عن الداخل في الزيارات. يتم إرفاق هيكل نظام واجهة العنكبوت إلى الجوانب الأربعة عن طريق قضبان غير قابلة للصدأ ، والتي يتم إرفاقها بالهيكل الفولاذي الهيكلي إما مع الزجاج الحراري أو الزجاج الواحد أو الزجاج الحراري.

مزايا واجهة العنكبوت

نظام أمامي العنكبوت. أهم ميزة في هذا النظام هي أن نسبة الرؤية بين الداخل والخارج يتم تعظيمها بسبب استخدام الزجاج الشفاف فقط كمواد الكسوة.

نظام تكسية الواجهة الزجاجية ، الذي يتميز بمظهر أنيق ، هو اسم آخر يسمى نظام تكسية الواجهة العنكبوتية أو تكسية الواجهة الزجاجية مع أكواب الشفط. ويشار إليها في بعض المناطق بواجهة شفافة.

نظام أمامي العنكبوت. في المشاريع التي تكون فيها الشفافية مهمة ، تعد أنظمة واجهات العنكبوت المستخدمة في إنشاء تصميمات معمارية رائعة باستخدام أنظمة حاملة مصممة مختلفة طريقة للواجهة الزجاجية بدون إطار.

أسعار نظام واجهة العنكبوت

Cam, paslanmaz çelik ya da epoksi boyalı demir taşıyıcı konstrüksiyon üzerine paslanmaz 4’lü, 3’lü, 2’li, 1’li çelik bağlantı elemanları, paslanmaz rotiller ile monte edilmektedir. Tutamaklar camin Üzerine gelen gerilimi alıp çelik konstrüksiyona ileterek hareket edebilen başlıklı olarak minimal bir yapıdır. Spider cam cephe türünde uygulanan cam rengi şeffaftır. Bu sayede hem içten hem de dıştan bakıldığında cepheye estetik ve zengin bir görünüş sağlar. Uygulama alanları çoğunlukla alışveriş merkezleri, hastaneler, kamu binaları, plazalar ve eğlence merkezleridir. Bu sayede müşterinin rahatça iç mekanı görmesi de sağlanır. Modern cephelerde vazgeçilmez bir sistemdir.

Spider cephelerde taşıyıcılı sistemde, taşıyıcılar temperlenmiş, dayanıklılığı yüksek cam elemanlarından oluşmaktadır. Düşeyde birbirlerine, yatayda ana strüktürle özel paslanmaz aparatlarla bağlanan bu camlar, camların kalınlıklarına Göre değişiklik tasarımlarla şekillenebilir.

Camın büyüklüğüne gore, statik hesap Sonucu belirlenen kalınlıkta lamine, rodajlı, temperli cam kullanılıyor. Gerow camlar arasında kalan fuga boşlukları toz tutmayan silikon ile yöntemine uygun olarak dolduruluyor. Transparan cephe, mimari yapıya dizayn, estetik görünüş kazandıran bir giydirme cephe sistemidir. Bu sistemin en büyük özelliği cephe kaplama malzemesi olarak yalnızca şeffaf camın kullanılmasından ötürü iç ve dış ortam arasındaki ısı oranının maksimum düzeye çıkarılmış olmasıdır.

Transparan Giydirme Cephe Sistemi

Spider cephelerde camlar temperli tek cam ve ya ilamin çift cam olarak uygulanan camlar dört köşesinden delinerek rotlar aracılığı ile taşıyıcı camlara bağlanır. Kullanılan taşıyıcı rotlar paslanmaz elemanlardan oluşur. Uygulanan bu transparan cam cephe sistemi binanıza güzel bir görünüm kazandırır.

Cam kolonlu transparan cephelerde, arka taşıyıcı sistem olarak düşeyde kalın temperli, cam plakalar kullanılır. Bu cam plakalar düşeyde birbirine paslanmaz çelik lamalarla birleştirilerek 12 m yüksekliğe Kadar güvenle uygulanabilir. Yataylarda herhangi bir taşıyıcıya ihtiyaç duyulmadan, cam dikmelerin sehimleri ana strüktürdeki camlarla alınmaktadır. Dört Tarafından delinen cephe CAMLARI paslanmaz rotiller sayesinde mekanik Olarak arka cam taşıyıcılara bağlanmaktadır.

Transparan Giydirme Cephe Sistemi

في نظام واجهة العنكبوت هذا ، من الممكن استخدام الزجاج كزجاج فردي مصفح أو زجاج مزدوج مصفح.

وفقًا للتفضيل المعماري ، يمكن تشكيل هيكل الناقل عموديًا أو أفقيًا. يمكن تصميم حاملات العنكبوت غير القابل للصدأ بطرق مختلفة اعتمادًا على ميزة المشروع.

للحصول على معلومات تفصيلية ، يرجى  الاتصال  بنا بالنقر على رابط الاتصال . إذا كنت ترغب في ذلك ، يمكننا أن نقدم لك معلومات مفصلة عن طريق الهاتف.

ذات صلة أخبار
قراءة المزيدانقر فوق ليقراءة المزيد

نظام واجهة العنكبوت

نظام واجهة العنكبوت

قراءة المزيدانقر فوق ليقراءة المزيد

أسعار جبهة العنكبوت

السمة الرئيسية التي تميز أنظمة Spider Facade Systems عن أنظمة الواجها ...