25.02.2020 02:05

Spider Facade System

alt

Spider Facade System

The difference of Spider facade systems from other facade systems is that the lower carrier system is not made of aluminum profiles but instead of glass or stainless elements.

Spider facade is a curtain wall system that gives an aesthetic appearance with a detailed structure and architectural design. The purpose of the application of Spider facades is to make the best use of daylight and to reveal the interior in visits. The structure of the Spider facade system is connected to the steel structure by means of stainless steel rods, which are pierced on all four sides by heat glass or laminated single or heat glasses.

Spider Facade Advantages

Spider front system; The most important feature of this system is that the visibility ratio between the interior and exterior is maximized due to the use of only transparent glass as the cladding material.

Glass facade cladding system, which has a stylish appearance, is another name called Spider facade cladding system or glass facade cladding with suction cups. In some regions it is also referred to as a transparent facade.

Spider front system; In projects where transparency is important, spider facade systems used in creating impressive architectural designs using different designed carrier systems are a frameless glass facade method.

Spider Facade System Prices

Cam, paslanmaz çelik ya da epoksi boyalı demir taşıyıcı konstrüksiyon üzerine paslanmaz 4’lü, 3’lü, 2’li, 1’li çelik bağlantı elemanları, paslanmaz rotiller ile monte edilmektedir. Tutamaklar camin Üzerine gelen gerilimi alıp çelik konstrüksiyona ileterek hareket edebilen başlıklı olarak minimal bir yapıdır. Spider cam cephe türünde uygulanan cam rengi şeffaftır. Bu sayede hem içten hem de dıştan bakıldığında cepheye estetik ve zengin bir görünüş sağlar. Uygulama alanları çoğunlukla alışveriş merkezleri, hastaneler, kamu binaları, plazalar ve eğlence merkezleridir. Bu sayede müşterinin rahatça iç mekanı görmesi de sağlanır. Modern cephelerde vazgeçilmez bir sistemdir.

Spider cephelerde taşıyıcılı sistemde, taşıyıcılar temperlenmiş, dayanıklılığı yüksek cam elemanlarından oluşmaktadır. Düşeyde birbirlerine, yatayda ana strüktürle özel paslanmaz aparatlarla bağlanan bu camlar, camların kalınlıklarına Göre değişiklik tasarımlarla şekillenebilir.

Camın büyüklüğüne gore, statik hesap Sonucu belirlenen kalınlıkta lamine, rodajlı, temperli cam kullanılıyor. Gerow camlar arasında kalan fuga boşlukları toz tutmayan silikon ile yöntemine uygun olarak dolduruluyor. Transparan cephe, mimari yapıya dizayn, estetik görünüş kazandıran bir giydirme cephe sistemidir. Bu sistemin en büyük özelliği cephe kaplama malzemesi olarak yalnızca şeffaf camın kullanılmasından ötürü iç ve dış ortam arasındaki ısı oranının maksimum düzeye çıkarılmış olmasıdır.

Transparan Giydirme Cephe Sistemi

Spider cephelerde camlar temperli tek cam ve ya ilamin çift cam olarak uygulanan camlar dört köşesinden delinerek rotlar aracılığı ile taşıyıcı camlara bağlanır. Kullanılan taşıyıcı rotlar paslanmaz elemanlardan oluşur. Uygulanan bu transparan cam cephe sistemi binanıza güzel bir görünüm kazandırır.

Cam kolonlu transparan cephelerde, arka taşıyıcı sistem olarak düşeyde kalın temperli, cam plakalar kullanılır. Bu cam plakalar düşeyde birbirine paslanmaz çelik lamalarla birleştirilerek 12 m yüksekliğe Kadar güvenle uygulanabilir. Yataylarda herhangi bir taşıyıcıya ihtiyaç duyulmadan, cam dikmelerin sehimleri ana strüktürdeki camlarla alınmaktadır. Dört Tarafından delinen cephe CAMLARI paslanmaz rotiller sayesinde mekanik Olarak arka cam taşıyıcılara bağlanmaktadır.

Transparan Giydirme Cephe Sistemi

In this spider facade system, it is possible to use glasses as laminated single glass or laminated double glass.

According to the architectural preference, the carrier construction can be formed vertically or horizontally. Stainless spider holders can be designed in different ways depending on the feature of the project.

For detailed information, please  contact  us by clicking the Contact link. If you wish, we can give you detailed information by phone.

Related News
Read MoreClick MeRead More

Spider Facade System

Spider Facade System

Read MoreClick MeRead More

Spider Front Prices

The main feature that distinguishes Spider Facade Systems from other ...